SEONakon izrade web stranice i postavljanja na svoj hosting trebamo dovesti posjetitelje, a da bi se naše web stranice našle među prvima na tražilicama moramo se pobrinuti da nam SEO optimizacija bude savršena.Postavljamo čvrste temelje za lakši pronalazak Vaše web stranice na internetu!

Da li je Vaša stranica vidljiva na internetu?

Ako posjetitelji teško ili uopće ne nalaze Vašu stranicu preko nekih od internet pretraživača (google, yahoo, altavista, msn), najvjerovatnije da Vaša web stranica nije ili je nedovoljno optimizirana.
Stoga ju pretraživači poput Google teško ili uopće ne indeksiraju.

Postoje brojni razlozi zašto Vaša stranica nije među prvima u rezultatima pretraživanja, a neki od najbitnijih su loš, zastarjeli ili amaterski napisan kod, nedostatak ključnih riječi, nerelevantnost sadržaja ili nepostojanje istoga, teška i zbunjujuća navigacija stranice itd.

To za posljedicu ima mali ili nikakav broj posjetitelja na Vašu stranicu, čime ona zapravo gubi svoju svrhu i razlog postojanja, odnosno, postaje beskorisna Vašem poslovanju.

 

Šta možemo napraviti za Vašu stranicu?

U optimizaciju stranice ulazi optimizacija koda (sređivanje i prepravak HTML koda, u skladu sa posljednjim web specifikacijama i pravilima), analiza i definiranje ključnih riječi (riječi po kojima ljudi pronalaze Vašu stranicu na internetu, te njihova integracija u stranicu) te prijavljivanje na internet tražilice i online direktorije.

Za početak, kontaktirajte nas putem kontakt forme, a mi ćemo za Vas napraviti besplatnu procjenu web stranice, ukazati vam na probleme koje Vaša stranica ima, razloge zbog kojih se ne rangira u web pretraživačima, te ponuditi rješenje i detaljno objasniti šta možemo učiniti da to popravimo.